Tässä päivässä ei juuri muutoksia anoppi-asian suhteen... mitään ei ole kuulunut. Noh, enpä jaksa paljon päätäni enää vaivata asialla.

Miehen kanssa on nyt ollut hyvä olla ja jutella!

Tänään sain itsestäni jopa niin paljon irti että lähdettiin pojan kanssa jo yhdeksältä (kyllä, se on aikaisin ihmiselle joka tottunut heräämään vasta puolen päivän paremmalla puolella) leikkipuistoon keskustaan, käly oli poikineen kavereina.

Puistoreissulla huomasin kuinka aikaisin sitä voikaan ihmisen auktoriteetti kehittyä, poikani (9kk) "läimi" serkku-poikaansa (1 v 2kk) ja yritti varastaa hänen tuttiiaan. Siis minun kiltti ja niin ystävällinen poika :D

Eilinen neuvolareissu meni hienosti, viime kuun neuvolassa kun oli harjoittelija, kehtasi tämä töksäyttää että ompas poikanne lyhyt! Ja pah! Tällä kertaa oli kasvanut kuukaudessa melkein kolme senttiä! Pituutta siis nyt 72.7 cm, paino 8980 grammaa.

Hoitaja kehui että on sosiaalinen poika, reipas ja hymyileväinen!

Huomenna pitäisi lähteä autokauppoja hieromaan Kokkolaan (n. 100 km meiltä) , tai siis joku ostattelee meidän autoa... typerää lähteä sinne asti näyttämään, mutta lupasivat maksaa viulut jos eivät osta autoa, ja kun poika jolle auto tulee, ei omaa autoa tällä hetkellä... noh.. saapahan viettää miehen kanssa edes hetkisen "laatuaikaa".

Huomenna pitäisi myös mennä katsomaan Yölintua!! Mies tosin pilasi senkin kahdenkeskisen illan, kun sain hommattua mummon ottamaan  pojan yökylään, kutsuikin mies kavereitaan meille saunomaan! *argh*

Jos jäis vain kotiin nukkumaan, ajais miehen poikien kanssa muualle :D

Mutta nyt... pakko painua unten maille...

Huomaa muuten että on tullut kevät ja kovasti kesä tulossa... ei, en lätise lintujen muutoista ja viserryksistä, vaan autoista, avoautot ovat tulleet talvisäilöstä ja kiiltävät puhtauttaan!

(autoihminen kun olen)...